Role de hartie: role casa de marcat, role taxi Role hartie
Romana | English

Role case marcat si POS

Casele de marcat - solutia comertului civilizat

Obligativitatea de a folosi case de marcat pentru comertul cu amanuntul a generat reactii de nemultumire din partea majoritatii comerciantilor. Modul în care sunt ele folosite, determina daca casa de marcat este un instrument comercial care ajuta sau încurca atât utilizatorii de case de marcat cât si pe beneficiarii bonurilor.

Tipul imprimantei, partea din casa de marcat care este responsabila de tiparirea bonului, este un criteriu care alaturi de pretul aparatului determina alegerea unei marci în defavoarea alteia. Astfel se disting case de marcat cu imprimanta termica si case de marcat cu imprimanta matriciala.

Alegerea tipului de casa de marcat (a producatorului sau a marcii comerciale) se face dupã o verificare în prealabil a disponibilitatii firmei care va asigura întretinerea de a colabora cu dumneavoastra, legea prevazând obligativitatea utilizatorilor de case de marcat de a încheia contract de întretinere pentru casa de marcat cu un distribuitor autorizat.

Norma metodologica de aplicare a legii caselor de marcat prevede la Art. 72 dreptul utilizatorilor de case de marcat de a-si alege furnizorul de role de hartie independent de contractul de intretinere.

Orice prevedere obligatorie de a cumpara role pentru casa de marcat doar de la distribuitorul autorizat de case de marcat, prevazuta în contractul de întretinere sau în cartea tehnica a aparatului este lovita de nulitate si contravine atât legii aparatelor de marcat electronice fiscale cât si legii concurentei.

Distribuitorii autorizati de case de marcat au, conform legii, obligatia de a specifica în cartea tehnica a fiecarui model de casa de marcat sau aparat de taxi tipul de role de hartie necesare.

În tabelele urmatoare va prezentam tipurile de role case de marcat pe care fabrica noastra le produce în mod curent si pe care vi le putem livra din stoc.

Preturile si conditiile de livrare sunt actuale, ele fiind tinute la zi de departamentul nostru comercial.

Role case marcat - hartie termica

Latime mm 20+35 24+33 27,5 28 37 44 57 80
lungime 12 m


lungime 18 m


lungime 25 m   
lungime 30 m
lungime 60 m

 

Role case marcat - hartie velina

Latime mm 37 44 57 68 76
lungime 25 m

 

 

Produsul role case marcat este în conformitate cu legile în vigoare si respecta prevederile OUG 82/1999 (r2) si a normelor ei de aplicare. Vezi legislatia in vigoare

Fiecare livrare de role case marcat este insotita de declaratie de conformitate si garantie. Vezi declaratia de conformitate.

role hartie: role casa marcat